Tanssikurssit ja -tunnit

Opetamme säännöllisesti Turun suunnalla Tanssistudio Centrossa (Pitkämäenkatu 6, TURKU). Muualla Suomessa käymme opettamassa, valmentamassa ja ohjaamassa varsinaisen päätyömme ohessa mahdollisuuksien mukaan.  

Toimintamme päätavoitteena on opettaa ja kehittää ihmisten tanssitaitoja. Kun askeleet tulevat tutuiksi ja tanssitaidot kehittyvät, syntyy onnistumisen kokemuksia. Yhdessäolo ja musiikista nauttiminen tulevat tämän jälkeen vielä kaupanpäällisiksi. Tanssi on hieno harrastus!

Kiinnostaisiko seuratanssikilpailuihin osallistuminen ja kisaan valmentautuminen?

Olemme opettaneet ja valmentaneet lukuisia lavatanssikisaajia ympäri Suomen.

Harjoitamme Turussa säännöllistä valmennustoimintaa, jonka olemme aloittaneet jo vuonna 2012. Säännöllisen kisavalmennuksemme opetussisältö tukeutuu opetettavien lajien osalta aina kulloikin voimassa oleviin kisakalentereihin.  Lisäksi valmennamme pareja mahdollisuuksiemme mukaan myös muualla Suomessa. Tällöin valmennuksen sisältö räätälöidään aina tilaajan toiveiden mukaisella tavalla.

Valmennustoimintamme perustuu omiin kokemuksiimme kilpailemisesta ja valmentautumisesta sekä hankittuihin koulutuksiimme ja muuhun hankittuun tietotaitoomme. Kilpaileminen on antanut meille tietoa siitä, mitä lavatanssikilpailut kaikissa muodoissaan henkilö- ja parikohtaisesti vaativat sekä mitkä voisivat olla menestymisen avaimia kunkin tanssilajin osalta. Valmennuksessamme yksi tärkeä seikka on myös jokaisen kisaparin oman tavan sekä tyylin kunnioittaminen ja sitä kautta avata kunkin parin vahvuudet ja kehittämiskohteet (´parikohtainen persoonallisuus ehdottomasti säilyttäen´).

Kisatoimintaan mukaan lähteminen on mielestämme paras ja tehokkain tapa kehittää omia valmiuksia ja taitoja lavatanssin saralla. Tällöin arjen harrastelu muuttuu tavoitteelliseksi toiminnaksi motivoivan sekä palauterikkaan ohjauksemme ansiosta. 

Kysy lisää, jos jokin jäi askarruttamaan..

Tanssikurssit tapahtumakalenterissa

Tietoa tulevista tanssikursseista ja tapahtumista löydät tapahtumakalenterista ja ajankohtaista-osiosta. Nähdään tansseissa ja tanssikursseilla!

Yksityistuntien hinnasto

Kari/Merja tai Kari+Merja

  • 1 opettaja / 55 € / 55 min (sis. alv)
  • 2 opettajaa / 75 € / 55 min (sis. alv)
  • Hintaan lisätään mahdollinen salimaksu (alk. 4 e)
  • Lahjakortit yksityisopetukseen
  • Kerää oma pienryhmä ja kysy tarjoustamme

Kysy - Me vastaamme!

Tanssinohjaus.fi

Kari ja Merja
Tanssinopettajat

Puh. 044 067 0728 /Kari ja 0400 522 168 /Merja