Tanssikurssit ja -tunnit

Tarjoamme laadukasta tanssinopetusta Varsinais-Suomessa sekä myös muualla Suomessa. Monipuoliseen tarjontaamme kuuluvat mm. tanssikurssit, tanssileirit, häävalssikurssit, yksityistunnit, esiintyminen ja lavatanssin kilpavalmennukset.

Toimintamme päätavoitteena on kehittää ihmisten tanssitaitoja. Kun askeleet tulevat tutuiksi ja tanssitaidot kehittyvät, syntyy onnistumisen kokemuksia. Yhdessäolo ja musiikista nauttiminen tulevat kaupanpäällisiksi.

Kiinnostaisiko lavatanssikilpailuihin osallistuminen ja kisavalmentautuminen?

Olemme opettaneet ja valmentaneet lukuisia lavatanssikisaajia ympäri Suomen.

Harjoitamme Turussa säännöllistä valmennustoimintaa, jonka olemme aloittaneet jo vuonna 2012. Säännöllisen kisavalmennuksemme opetussisältö tukeutuu opetettavien lajien osalta aina kulloikin voimassa oleviin kisakalentereihin.  Lisäksi valmennamme pareja mahdollisuuksiemme mukaan myös muualla Suomessa. Tällöin valmennuksen sisältö räätälöidään tilaajan toiveiden mukaisella tavalla.

Valmennustoimintamme perustuu omiin kokemuksiimme kilpailemisesta, hankittuihin koulutuksiin sekä lisäksi kaikkeen muuhunkin tietotaitoomme. Kilpaileminen on antanut meille tietoa siitä, mitä lavatanssikilpailut kaikissa muodoissaan henkilö- ja parikohtaisesti vaativat sekä mitkä voisivat olla menestymisen avaimia kunkin tanssilajin osalta. Valmennuksessamme yksi tärkeä seikka on myös jokaisen kisaparin oman tavan sekä tyylin kunnioittaminen ja sitä kautta avata kunkin parin vahvuudet ja kehittämiskohteet (´persoonallisuus säilyttäen´).

Kisatoimintaan mukaan lähteminen on mielestämme paras ja tehokkain tapa kehittää omia valmiuksia ja taitoja lavatanssin saralla. Tällöin arjen harrastelu muuttuu suoraan tavoitteelliseksi toiminnaksi motivoivan sekä palauterikkaan ohjauksemme ansiosta.

Kysy lisää asioista, jotka mahdollisesti vielä mietityttävät Sinua!

Tanssikurssit tapahtumakalenterissa

Tietoa tulevista tanssikursseista ja tapahtumista löydät tapahtumakalenterista ja ajankohtaista-osiosta. Nähdään tansseissa ja tanssikursseilla!

Yksityistuntien hinnasto

Kari/Merja tai Kari+Merja

  • 1 opettaja / 55 € / 55 min (sis. alv)
  • 2 opettajaa / 75 € / 55 min (sis. alv)
  • Hintaan lisätään mahdollinen salimaksu (alk. 4 e)
  • Lahjakortit yksityisopetukseen
  • Kerää oma pienryhmä ja kysy tarjoustamme

Kysy - Me vastaamme!

Tanssinohjaus.fi

Kari ja Merja
Tanssinopettajat

Puh. 044 067 0728